JAVNI POZIV

ZA NABAVKU SLUŽBENIH PROSTORIJA ZA SMJEŠTAJ FONDA ZA PROFESIONALNU REHABILITACIJU I ZAPOŠLJAVANJE OSOBA SA INVALIDITETOM FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE

 

Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Federacije Bosne i Hercegovine (u daljem tekstu: Fond) ima potrebu za trajnim rješavanjem pitanja adekvatnog smještaja, odnosno kupovinom adekvatnog poslovnog prostora za administrativne potrebe institucije.

Predmet ovog Javnog poziva je prikupljanje ponuda za nabavku/kupovinu poslovnog prostora za smještaj Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Federacije Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

Cjeloviti tekst JAVNOG POZIVA za nabavku službenih prostorija za smještaj Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Federacije Bosne i Hercegovine možete preuzeti   OVDJE

Obrazac za cijenu ponude preuzmi OVDJE

 

Prijem ponuda je na adresi Fonda – ul. Vilsonovo šetalište broj 10, 71 000 Sarajevo.

Rok za prijem ponuda iznosi 15 (petnaest) dana računajući od dana objave Javnog poziva u dnevnim novinama i Službenim novinama Federacije BiH, do 12:00 sati  (krajnji datum za prijem ponuda u Fond je 24.10.2024. godine do 12:00 sati).

Javno otvaranje ponuda će se održati dana 24.10.2024. godine s početkom u 14:00 sati, u prostorijama Fonda na adresi Vilsonovo šetalište broj 10, 71000 Sarajevo.

Zainteresovani ponuđači mogu tražiti pojašnjenje vezano za predmetni poziv pismenim putem slanjem upita na e-mail adresu info@fond.ba ili preporučeno poštom na adresu Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom, ul. Vilsonovo šetalište broj 10, 71000 Sarajevo, najkasnije do dana isteka roka predviđenog za prijem ponuda. Po isteku naznačenog datuma za dostavu ponuda ponuđači više ne mogu tražiti pojašnjenja u vezi s Javnim pozivom.

U Sarajevu 09.10.2024. godine